Vil du gjerne smile ubekymret til jul?

Komplett tannpleie: DentiDent Implanklinikk i utlandet

Det å miste en eller annen tann kan hende hver av oss. Selv ved grundig tannpleie og omsorgsfull forebygging kan det komme et øyeblikk hvor en tann må trekkes.

Smerten går over, men mangelen blir der. Det er vanskeligere å tygge, ikke så behagelig å spise, og hvis mangelen er på synlig plass, så er heller ikke å snakke eller smile som før. Tannerstatning kan skje på forskjellige måter hvor implantering utvilsom er en av de beste løsningene. Hva er altså implantering og hvordan foregår prosessen?

     Vitenskapelig sett er tannimplantering en anerkjent klinisk metode som har nesten blitt til en rutineprosess med sine forfinede teknikker og materialer av stadig høyere kvalitet. Metoden innebærer at man implanterer en syntetisk rot og setter tannimplantatet på, som resulterer i en sterk, estetisk og godt brukbar protese. En særlig fordel ved prosessen er at de naturlige nabotennene ikke slipes, reguleres eller fjernes.

     Flest er implantatet laget av titan som ikke utløser noen motreaksjoner fra den menneskelige kroppen, det vil si at tannrøtter av titan også kan brukes ved pasienter med metallallergi. Før implanteringen undersøker legen munnen på pasienten nokså nøye med hjelp av panoramarøntgen, og vurderer hvor mange implantater som skal brukes av hvilken størrelse, og om det finnes nok bein under den manglende tannen.

     Etter undersøkelsene og oppsettingen av operasjonsplanen følger selve implanteringen. Først får pasienten lokalbedøvelse, og etter operasjonen blir det tatt panoramarøntgenbilde på nytt. Sømmene blir ikke fjernet for en uke. Helbredelsen tar omtrent tre måneder og pasienten undersøkes flere ganger i denne perioden hvor det er særlig viktig å vaske munnen etter hvert måltid. Rensing er naturligvis også senere viktig da implantering krever økt munnhygiene og hvis den ikke blir tatt vare på, så kan den syntetiske tannen løsnes. Man bør heller ikke gå glipp av den årlige tannlegeundersøkelsen som er tilrådelig til alle, også uten tannprotese.

     Mister man en tann, så er det større trykk på de andre tennene slik at de slites og ødelegges fortere, for ikke å snakke om forskyvninger og andre tannreguleringsproblemer på grunn av den manglende tannen. Det lønner seg altså å spørre tannlegen om implantering uansett på hvor lang tid man har manglet tenner. Tenk om du kunne smile helt ubekymret uten manglende tenner på et familiebilde tatt foran juletreet!

Dr. Gábor Görög, spesialist i oralkirurgi og implantologi

Om Oss

DentiDent implantatklinikk ble etablert i 2009 og befinner seg på Airport Hotel Budapest**** i Vecsés ved den internasjonale flyplassen Liszt Ferenc Repülőtér, 20 minutter fra Budapest sentrum.

 

 

 

with hungarian treatments you save about 60%?
 every 5. patient choose Hungary for dental treatment?
 our dental network is waiting for you with 50 years of dental and medical experience

 •  

  For gratis konsultasjon kan

  du ringe vår NON-STOP

  telefonnummer: +36704898870

 •  

  For gratis konsultasjon kan

  du ringe vår NON-STOP

  telefonnummer: +36704898870