Om oss

Odontologi og behandling av dentale lidelser utvikler seg med høy hastighet i dag. Hovedrollen i denne utviklingen spilles av dental implantologi. Som den mytologiske Føniks fuglen fornyer den seg og er dermed klar for utfordringene i vår tid.

Fornyelse og kontinuerlig jakt på å bli stadig bedre har vært de viktigste faktorene i historien til Denti implantatsystemet. Nylig har behovet for et sentralt kontor (DentiDent implantatklinikk), støttet av implantateiere og medarbeidere, blitt mer ettertrykkelig, for å prioritere odontologi-oralkirurgisenteret.

For mer enn 25 år siden var Denti implantatsystemet først ute i Ungarn med å håndtere tannimplantater. I Ungarn utførte våre medarbeidere de første implanteringene designet av dem. Praksis og kunnskap om plasseringen av implantater har økt siden den gang (sammen med flere tiårs erfaring med vår tyske partner, LaMarca & Meisinger GmbH, i produksjonen av implantater) og gir verdensklasse-behandling uten kompromisser til våre pasienter. Dette er godt demonstrert av det store antallet pasienter fra mange forskjellige land som har besøkt våre spesialister under de to forrige tiår. Fra et stort antall tilfeller har vi fått erfaring og klinisk kunnskap som har aktivert forbedringer basert på kontinuerlig forskning og gode resultater. Denti implantatsystemet har blitt en av de mest brukte og mest populære implantatsystemene blant ungarske tannleger. Langsiktig suksess er påvist av vellykkede Denti implantat plasseringer utført i titusener av pasienter både i Ungarn og i utlandet.

Foruten å kunne håndtere de vanskeligste implantasjonstilfellene (takket være den faglige bakgrunnen), kan DentiDent implantatklinikk også gi omfattende tannbehandling til pasienter, uavhengig av om det er en "enkel" tannfylling, en protese, ortodontisk behandling, røntgendiagnostikk, munnhygienisk behandling, kosmetisk tannbehandling, eller løsning på andre problemer i munnhule og med tenner der det kreves.

Vårt team ved DentiDent implantatklinikk bestreber seg på å vedlikeholde den høye behandlingsstandarden vi har oppnådd slik at våre pasienter får best mulig behandling.

DentiDent team

Om Oss

DentiDent implantatklinikk ble etablert i 2009 og befinner seg på Airport Hotel Budapest**** i Vecsés ved den internasjonale flyplassen Liszt Ferenc Repülőtér, 20 minutter fra Budapest sentrum.

 

 

 

with hungarian treatments you save about 60%?
 every 5. patient choose Hungary for dental treatment?
 our dental network is waiting for you with 50 years of dental and medical experience

 •  

  For gratis konsultasjon kan

  du ringe vår NON-STOP

  telefonnummer: +36704898870

 •  

  For gratis konsultasjon kan

  du ringe vår NON-STOP

  telefonnummer: +36704898870