Implantasjon

implantat i Budapest

Få det behagelig sunne smilet tilbake!

implantat i Ungarn

 

Å miste tenner er et problem for oss alle. Vi kan ikke tygge bra, vi føler oss ukomfortable og vi er deprimerte på grunn av vårt utseende.

Tradisjonelle tannerstatninger vil ikke alltid kunne løse disse problemene fullt ut. I slike tilfeller kan den beste løsningen være en tannerstatning basert på et implantat.

Denne up-to-date tannerstatningsmetoden erstatter manglende tenner ved hjelp av kunstige tannrøtter (tannimplantater).

Den implantat baserte protesen er like sterk, brukbar og attraktiv som opprinnelige tenner.overdenture implantasjon

For disse tilfellene tilbyr Denti ® implantsystemet tannimplantater av høy kvalitet i verdensklasse til hensiktsmessig pris.

implantat

 

 

 

 

 

 

 

Hva er et tannimplantat?

Hvem anbefaler vi å prøve tannimplantasjon?

Hvordan foregår implantasjonen?

Hva er den langsiktige suksessrate av Denti implantater?

Hvilke fordeler finnes det ved implantasjon sammenlignet med tradisjonell tannerstatning?

Har det blitt registrert allergiske reaksjoner eller tumorsykdommer i forbindelse med implantasjon?

Hvorfor er riktig munnhygiene viktig for pasienter med implantater?

 

 

Hva er et tannimplantat?

Tannimplantat er en kunstig tann med en rot av et biomateriale, som er plassert i tannkjøttet der den gamle tannen var. Materialet er vanligvis rent, ulegert titan for medisinsk bruk som ikke blir utstøtt av menneskekroppen. Denti ® tannimplantater er utviklet på grunnlag av 25 års teoretiske og praktiske erfaring, og i samsvar med de strengeste europeiske standardene. Med god implantasjon og en skikkelig forberedt protese kan et implantat være effektivt og vare livet ut.

 

Hvem anbefaler vi å prøve tannimplantasjon?

Til alle pasienter som velger denne løsningen, og som ikke har problemer som ville hindre bruken av implantater. Implantat-baserte tannerstatning anbefales imidlertid bare til personer som har riktig munnhygiene og er villige til å følge de munnhygieniske reglene som er anbefalt av tannlegen.

Suksessen til implantasjon reduseres kraftig av alkoholisme, narkotikamisbruk og røyking. Visse sykdommer kan også redusere sjansen for suksess, som ubehandlet diabetes, kardiovaskulære sykdommer og noen andre forhold. Implantering kan ikke utføres før slutten av kjevenes voksende periode (rundt 14-årsalder). Hvis du er interessert, kan du konsultere våre tannleger i Budapest for mer informasjon!

 

Hvordan foregår implantasjonen?

implantat 11. Ved første konsultasjon undersøker legen pasienten og avgjør om tannimplantasjon kan utføres. Dette inkluderer en tannundersøkelse (om kjeven er egnet for mottak av implantat, røntgenbilder av hvilke tenner som må erstattes, hva slags implantat som er nødvendig osv.), og generelle medisinske undersøkelser (som laboratorietester).

Deretter kommer planlegging av implantasjonsprosessen der tannlegen informerer pasienten om mulige problemer og hvor mange implantater som ville behøves, om pasienten ønsker en midlertidig protese i løpet av osseointegrasjonen, forventede kostnader for tannimplantasjonen, en tidsplan oppsetter osv.

implantat 22. Innsetting av implantatet utføres under lokal bedøvelse. Først vil tannlegen forberede den angitte delen av kjeven, så sette inn implantatet. Stingene fjernes en uke senere, og etter dette vil implantatet begynne å hele under tannkjøttet.

 

 

implantat 33. Helbredende perioden varer i ca. 3 måneder. I løpet av denne tiden vil benceller gro inn i mikroporene opprettet på overflaten av implantatet. Denne prosessen kalles osseointegrasjon, og sikrer implantatet i å være fast og bli i stand til å støtte en vanlig bitende kraft, langsiktig, uten skader.

 

 

 

implantat 44. Neste skrittet er å feste tannerstatningen til implantatet. Først vil det osseointegrerte underkjeveimplantatet bli avdekket, og avstandsstykker plassert for å støtte eller holde på plass utskiftingen. Kronen er forberedt i tannlaboratoriet på kort tid og på vanlig måte.

 

 

implantasjon 55. Kontakten mellom pasient og tannlege stopper ikke med plasseringen av den nye implanterte tannen. Blant de viktigste kriteriene for langsiktig suksess i tannimplantasjon er god munnhygiene og medisinske kontroller. Pasienter med implantatbaserte tannerstatninger må møte til regelmessig kontroll en gang i året.

Der vil tannlegen kontrollere tilstanden på bein og tannkjøtt rundt implantatet og tannerstatningen og gjøre de nødvendige rettelsene (f.eks. fjerne plakk). Merk: Hvis du oppdager endringer, foreta en kontroll så snart som mulig.


 

Hva er den langsiktige suksessrate av Denti implantater?

Denti tannimplantater har blitt brukt i Ungarn i mer enn 25 år. Flere titusener implantasjoner har blitt implantert på denne perioden, med stor suksess. Spesialister for Denti implantatsystemet har registrert, med et register på mer enn 4000 implantater over en testperiode på 10 år, at frekvensen av vellykkede implantasjoner er på over 97%.

Dental implantasjon som up-to-date tannerstatning har blitt en integrert del av hverdagslig tannlegepraksis i Ungarn. Ved et godt samarbeid mellom lege og pasient og ved bruk av det gode implantatsystemet kan vi oppnå en tannerstatning tilsvarende sunne naturlige tenner og få den komfortable følelsen du trenger i hverdagen.

Denti implantsystemet brukes regelmessig av flere og flere tannleger og kjevespesialister i Europa. Hvert år blir det flere tusen av disse tannimplantatene plassert i kjever over hele verden. Høy suksessrate med programmet er allment anerkjent av både klienter og spesialister.

 

Hvilke fordeler finnes det ved implantasjon sammenlignet med tradisjonell tannerstatning?

 • I tilfeller der det er en eller noen få manglende tenner i raden, kan implantasjon løses ved å forberede et implantat i roten av de tapte tennene, mens tradisjonell prosedyre bare kan løse dette ved å skade nærliggende sunne tenner.
 • Implantering kan også være en fast protese med implanteringer der det er vanlig bare med tradisjonelt avtakbart gebiss.
 • I disse tilfellene gir implantatbasert tannerstatning mer stabilitet og bedre tyggestyrke enn tradisjonelle løsninger. I tillegg til å føle fysisk bedre mens de spiser, føler pasientene seg også psykisk bedre på grunn av bedre utseende på tennene. Disse faktorene kan sammen forbedre pasientens livskvalitet.
 • Implantering er en god løsning også ved fullstendig tap av tenner. Implantatet har fordelen at det kan brukes på mange måter som en grunnpilar for protesefeste eller støtte: på den ene siden kan implantatet tjene for å holde det avtakbare gebisset. På den andre siden kan en fast protese være forberedt med et tilstrekkelig antall implantater (bro e.l.).
 • I tilfeller der implantasjon gjøres for egne tenner og/eller på f.eks. en stift, kan fastsetting kun gjøres på den tradisjonelle måten (liming), eller ved bruk av en skrue som kan fjernes av tannlegen. Ved hjelp av Denti ® implantatet kan alle personlige ønsker og muligheter tas hensyn til før tannutskifting. Denti ® komponenter er laget av de beste materialer og med teknologi for å opprette en protese som gir den ønskede komforten for å oppnå en høyere livskvalitet.

 

Har det blitt registrert allergiske reaksjoner eller tumorsykdommer i forbindelse med implantasjon?

Implantatene er laget av rent titan. Dette materialet har det særlige biologiske egenskapet at bein er i stand til å integrere med det. Vi kan ikke finne noen omtaler i faglitteraturen om allergi eller tumorer knyttet til implantater da deres overflate er dekket av en stabil forbindelse, titanoksid. Dette materialet oppløses ikke i kroppsvæsker slik at immunsystemet ikke reagerer på det. Med god implantasjon og en skikkelig forberedt protese kan implantater være effektive og vare livet ut.

 

Hvorfor er riktig munnhygiene viktig for pasienter med implantater?

God munnhygiene spiller en grunnleggende rolle i langtids levedyktighet til den implantatbaserte tannerstatningen. Rengjøringen av tennene bør foregå to ganger om dagen med tannbørste og tannkrem på vanlig måte. Nøye ved halsdelen av implantater eller der de er dekket av en krone, omkringliggende gommer og underliggende deler av protesen. Plakk kan enkelt fjernes fra disse stedene ved hjelp av en spesialtannbørste eller tanntråd. Unngå bruk av munnhygieniske stoffer som inneholder fluor i høy konsentrasjon!

Den andre viktige betingelsen for langsiktig suksess er en skikkelig forberedt protese. Hvis disse to betingelsene er oppfylt, kan implantater vare så lenge de opprinnelige tennene de erstatter.

 

 

DentiDent implantatklinikk i Budapest
Profesjonell tannimplantasjon i Ungarn

 

Om Oss

DentiDent implantatklinikk ble etablert i 2009 og befinner seg på Airport Hotel Budapest**** i Vecsés ved den internasjonale flyplassen Liszt Ferenc Repülőtér, 20 minutter fra Budapest sentrum.

 

 

 

with hungarian treatments you save about 60%?
 every 5. patient choose Hungary for dental treatment?
 our dental network is waiting for you with 50 years of dental and medical experience

 •  

  For gratis konsultasjon kan

  du ringe vår NON-STOP

  telefonnummer: +36704898870

 •  

  For gratis konsultasjon kan

  du ringe vår NON-STOP

  telefonnummer: +36704898870